25 січня 2022 10:11

Українець Роман Яремчук в епіцентрі вулкану: Преса Португалії б'є на сполох перед найважливішими матчами "Бенфіки"

Сьогодні Бенфіка нападника збірної України Романа Яремчука в нейтральній Лейрії проведе півфінальний матч Кубка португальської ліги проти Боавішти (21.45 за Києвом), пише zbirna.com.


Напередодні зустрічі в португальських ЗМІ розгорнулася справжня істерія з приводу втрат орлів в атакуючій лінії. Уругваєць Дарвін Нуньєс відбув до розташування своєї національної збірної на матчі кваліфікації ЧС-2022, а швейцарець Харіс Сеферович травмований.


Колеги схвильовані тим фактом, що під рукою у наставника Бенфіки Нельсона Веріссімо залишилося лише два форварда: українець Роман Яремчук і уругваєць Гонсало Рамос. Наставник вже викликав для підготовки до матчу проти картатих з Бенфіки B юного Енріке Араужо, проте журналісти не сумніваються, що вся надія команди в атаці саме на форварда збірної України.


Додамо, що в разі перемоги, Бенфіці з цим же набором футболістів належить зіграти і в фіналі, який намічений на 29 січня. До слова, другий учасник вирішального матчу визначиться у завтрашній битві Спортінга з Санта-Кларою.