24 січня 2022 19:01

У разі невдачі в матчі з Росією Шевченко не покине збірну Польщі

Польський футбольний союз 31 Січня обіцяє назвати ім'я нового головного тренера національної збірної.


Очікується, що до цього часу глава Союзу Цезарій Кулеша погодить всі деталі контракту з фахівцем, який прийме "Кадру". Одним з кандидатів на посаду головного тренера як і раніше залишається екс-наставник збірної України та італійської "Дженоа" Андрій Шевченко.


Сторонами вже обговорювався термін майбутньої угоди і в цьому питанні між Кулешею і представниками Андрія Шевченка знайде компроміс, повідомив Meta-ratings.com.ua джерело з польського боку, знайоме з ходом переговорів. Глава польського футбольного союзу в ході переговорів з Шевченком акцентував увагу на тому, що навіть у разі невдачі в матчі плей-офф ЧС-2022 проти збірної Росії і невиходу поляків на мундіаль, майбутній тренер "Кадри" продовжить працювати з національною командою і буде нею керувати в матчах Ліги Націй. Польську збірну в групі А4 чекають матчі проти команд Нідерландів, Бельгії та Уельсу. Старт турніру - у червні 2022 року.


Так само, за наявною інформацією, польська сторона прийняла фінансові умови по зарплаті не тільки Андрія Шевченка, але і його помічника Мауро Тассотті. З польського боку Цезарій Кулеша хоче бачити в тренерському штабі "Кадри" Єжи Дудека і Лукаша Піщека. Останній підтвердив бажання польського Союзу бачити його в тренерському штабі збірної, проте, за наявною інформацією, Піщек схильний прийняти пропозицію футбольного союзу, тільки якщо "Кадру" очолить Адам Навалка.


Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що зарплата Шевченка в збірній Польщі становитиме 2,5 млн євро на рік. Частину зарплати виплачуватиме Польський футбольний союз, а частину - спонсори.