24 січня 2022 10:00

Вхід до букмекерскьких контор в Україні

Вхід до букмекерскьких контор в Україні

Щоб робити ставки на спорт, необхідно мати обліковий запис на веб-сайті букмекера. Анонімні парі заборонені правилами всіх БК, але зазвичай процедура створення облікового запису є простою - щоб беттори могли без особливих труднощів приступити до ставок. Такі правила відносяться до всіх вітчизняних БК, у тому числі до Фавбет або Паріматч. Тому варто детально вивчити те, як зареєструватися в букмекерській конторі та увійти до ігрового облікового запису.


Як увійти в обліковий запис до БК

Розберемося детально у тому, як здійснюється вхід до облікового запису гравця на прикладі БК Паріматч. Для того, щоб зробити вхід у Паріматч з України потрібно:

  • перейти на офіційний сайт беттінг-майданчика;
  • знайти у верхній частині головної сторінки веб-ресурсу кнопку "Вхід" та натиснути на неї;
  • після цього відкриється форма для авторизації, куди потрібно вписати логін та пароль від ігрового профілю, вибрані користувачем під час реєстрації облікового запису;
  • на завершальному етапі залишиться натиснути кнопку «Увійти» для отримання доступу до профілю, ставок, введення та виведення коштів.

Усім новим гравцям надається вітальний бонус до 2500 гривень, про який докладніше написано у цьому матеріалі.

Необхідно зазначити, що в деяких випадках у користувачів виникають проблеми з входом до облікового запису, часто ці проблеми пов'язані з тим, що вони вводять невірний логін або пароль. У такому випадку потрібно буде просто перевірити ще раз правильність введених даних. Якщо ж користувач не пам'ятає пароль, то для отримання доступу до облікового запису необхідно буде пройти процедуру відновлення авторизаційних даних. Це робиться так:

  • натисніть кнопку «Забули пароль», розташовану біля форми для входу;
  • впишіть адресу електронної пошти, прив'язану до ігрового профілю;
  • перевірте електронну пошту та перейдіть по отриманому від БК посиланні для зміни пароля.

Якщо процедура відновлення пароля не допомогла, то в цьому випадку доведеться звернутися за допомогою до служби технічної підтримки сайту.


Правила реєстрації у БК

Процес оформлення облікового запису більшості контор має стандартний вид. Новий користувач вводить персональні та контактні дані (П.І.Б., номер телефону або адреса електронної пошти). У деяких БК, наприклад Фаворит, передбачена можливість реєстрації через аккаунт в одній з популярних соцмереж. Потім потрібно підтвердити пошту, перейшовши за посиланням в електронному листі, або ввести код із SMS-повідомлення, щоб активувати обліковий запис. Також на етапі реєстрації новий користувач обирає валюту рахунку (якщо передбачено декілька) та вказує країну проживання.

Надалі для авторизації на сайті гравець використовуватиме номер рахунку, e-mail або номер телефону як логін. Щоб зробити вхід будь-яку вітчизняну контору, необхідно вводити пароль, який також створюється на етапі створення обліку. Реєстрація в БК відкрита лише для повнолітніх клієнтів. У легальних українських БК підтвердження особи потрібне перед першим виведенням коштів із ігрового рахунку. Ця норма обумовлена прагненням букмекерів унеможливити реєстрацію неповнолітніх користувачів, а також мінімізувати ймовірність шахрайства з боку бетторів.


Особливості реєстрації в букмекерській конторі

Розберемо процес реєстрації ігрового облікового запису в букмекерській конторі на прикладі БК Фан Спорт. Для створення ігрового профілю на цьому беттінг-майданчику потрібно діяти згідно з наступною інструкцією:

  • Спочатку потрібно скористатися інтернет-браузером для переходу на офіційний сайт БК. Це можна зробити як із персонального комп'ютера, ноутбука, так і зі смартфона, планшета.
  • Далі, потрапивши на головну сторінку офіційного сайту Фан Спорт, потрібно знайти кнопку «Реєстрація», розташовану у верхній частині веб-сторінки.
  • Після цього користувач потрапить на сторінку з електронною формою для реєстрації, яку потрібно заповнити. До неї потрібно вписати такі дані: ПІБ, місто, дата народження, адреса електронної пошти, номер мобільного телефону.
  • На наступному етапі залишиться підтвердити факт прив'язки мобільного номера до облікового запису шляхом введення коду з SMS-повідомлення в спеціальне поле та прив'язки електронної пошти через перехід по отриманому від БК посиланні.
  • Після цього потрібно буде натиснути кнопку «Зареєструватися» для завершення процедури створення ігрового профілю.

Варто врахувати, що для отримання доступу до виведення виграних на ставках коштів гравцеві також доведеться пройти процедуру верифікації. Для цього потрібно буде надати службі безпеки сайту фотокопії паспорта для підтвердження особи гравця та факту досягнення ним віку повноліття.