24 січня 2022 15:15

"Реал" незадоволений суддівством в Іспанії

У "Реалі" незадоволені тим, як арбітри працюють на матчах команди.

У четвер у матчі Кубка Іспанії з "Ельче" (2:1, дод. вр.) був вилучений захисник Марсело, а хавбек Тоні Кроос отримав спірну жовту картку. У вчорашньому матчі Ла Ліги з "Ельче" були прийняті рішення, які також не задовольнили мадридський клуб, проте "Реал" вважає за краще не виносити обговорення з цього питання на публіку.

Наприклад, вчора м'яч влучив у руку захиснику "Ельче" Гонсало Верду. Також був спірний епізод з падінням хавбека Едена Азара в штрафній гостей.

"Все так, як є, і це не зміниться. Знову дві помилки, але все пройде повз, тому що "Реал" не має права скаржитися. Ми нічого не розуміємо", - наводить Marca слова джерела в клубі.

"Реал" роздратований ситуацією, що склалася. "Мадрид" не влаштовує те, що вчора "Ельче" тягнув час, а суддя компенсував лише 4 хвилини. Така ситуація трапляється не вперше: у співробітників "Реала" часто виникає думка про те, що втрачений в ході матчів час не компенсується в повному обсязі. Наприклад, така думка склалася у "Мадрида" про жовтневий матч Ла Ліги з "Осасуною" (0:0).