23 січня 2022 22:35

Ібрагімович висловився про скандал з Джоковичем в Австралії

Форвард "Мілана" і збірної Швеції Златан Ібрагімович відповів на питання про ставлення до скандалу з сербським тенісистом Новаком Джоковичем. Раніше першу ракетку світу видворили з Австралії, куди він приїхав на Australian Open.


Джокович прилетів до Австралії, отримавши медотвод, що дозволяє не вакцинуватися від коронавірусу. Але влада країни порахувала, що у спортсмена не було достатніх підстав для цього. У підсумку йому анулювали візу і депортували.


Журналіст запитав, як шведський футболіст ставиться до критики на адресу Джоковича. Ібрагімович дав зрозуміти, що підтримує позицію серба. Златан поставив запитання журналісту, чому той вакцинувався. Він відповів, що зробив це заради свого здоров'я і захисту оточуючих.


"Загалом, ви зробили це заради свого здоров'я, так? Але вимога вакцинуватися, щоб виступити на тенісному турнірі - це інше. Я вакцинувався, тому що вважаю, що це мене захищає, а не для того, щоб грати у футбол. Кожен повинен мати право на свою думку. Людей не повинні змушувати вакцинуватися, щоб вони могли займатися своєю справою і працювати", — цитує Ібрагімовича Daily Express з посиланням на Journal di Dimanche.