22 січня 2022 22:21
1

Агент: "Перехід в "Фехервар" піде на користь Лєднєву, "Динамо" і угорському клубу"

Агент компанії ProStar Олександр Карпов, що представляє інтереси півзахисника київського "Динамо" Богдана Леднева, в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua прокоментував перехід футболіста в угорський клуб "Фехервар" на правах оренди на найближчий рік.


"Богдан амбітний футболіст, завжди ставить перед собою мету отримувати максимальну кількість ігрового часу.


Зараз Богдан пішов з кількох причин, в першу чергу через великої конкуренції у складі київського "Динамо", це не завжди виходило.


Спасибі клубу, "Динамо" пішло назустріч гравцеві і дало можливість Богдану спробувати свої сили в хорошому європейському клубі, де футболіст розраховує отримати максимальну ігрову практику. Це дуже важливо для розвитку гравця і від цього отримують користь всі три сторони - і Леднев, і "Динамо", і "Фехервар".


Вважаю на сьогоднішній день "Фехервар" відмінним варіантом для того, щоб Богдан прогресував.


Команда намагається грати в атакуючий футбол, має найвищі амбіції в національному чемпіонаті. Угорці ретельно вивчили стиль, манеру гри Богдана і чітко усвідомлюють, де і як використовувати його сторони на полі.


Оскільки це перший іноземний клуб в кар'єрі Богдана, дуже важливо максимально швидко адаптуватися до нових футбольних і побутових реалій. І з цієї точки зору дуже важлива присутність в команді наших українських футболістів. Упевнений, і Женя Макаренко, і Ваня Петряк, який вже багато років живе в Будапешті, допоможуть Богдану максимально швидко влитися в колектив і з перших ігор показувати свій рівень.


Звичайно, "Динамо" для Богдана рідний клуб і мрія стабільно і успішно виступати у складі "Динамо" нікуди не поділася, тому після закінчення оренди Богдан в першу чергу обговорить своє майбутнє з керівництвом та тренерським штабом київського "Динамо".


Чи будуть в Угорщині ще українці? Так, наскільки я знаю, на сьогодні угорський клуб цікавиться ще одним гравцем з українським паспортом, знаю, що зараз клуби знаходяться в переговорному процес. Не називаючи прізвищ і клубу, можу сказати одне, що це гравець оборонного плану".

Сколько этот Простар уже карьер игроков сломал. Ничему людей жизнь не учит и в этом случае.