17 січня 2022 20:16

Євген ЛЕВЧЕНКО: "Після зміни тренера у Миколенка в "Евертоні" справи будуть йти добре"

Екс-гравець збірної України Євген Левченко в ексклюзивному інтерв'ю meta-ratings.com.ua висловився про дебютні матчі Віталія Миколенка за "Евертон".


"Якщо дивитися глобально, то по Миколенко в "Евертоні" у мене тільки позитивні емоції. Я вже років десять кажу, що, чим більше наших футболістів буде їхати за кордон у хороші якісні клуби, тим краще це буде для нашого футболу, для збірної України, для нашого іміджу.


Я думаю, що Миколенко вже давно переріс чемпіонат України. У моєму розумінні він зробив правильний крок. І, думаю, навіть після зміни тренера у нього в "Евертоні" справи будуть йти добре. Не думаю, що, коли зміниться тренер, буде змінена вся стратегія клубу. Сподіваюся, що Миколенко закріпиться в "Евертоні" і всі передумови для цього є.


Насправді Віталій - якісний футболіст. Наскільки я бачу, у нього є величезний потенціал для зростання. У моєму розумінні у Миколенка є майбутнє в Європі. Головне, щоб він швидко адаптувався і не знітився. Також Віталію треба виключити такі помилки, які у нього були в грі з "Норвічем". Якщо не буде таких помилок, то все буде нормально", - сказав Левченко.