16 січня 2022 18:51

Шаран розповів, як "Минай" готуватиметься до весняної частини чемпіонату

Головний тренер "Миная" Володимир Шаран в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів про плани підготовки закарпатської команди до другої частини сезону.


- Перший, втягуючий, збір ми проведемо в Ужгороді. У більшостi використовуємо для цього базу "Миная". Вона хоч і невелика, але досить симпатична. Тренування у нас будуть проходити з акцентом на закладання фундаменту функціональної підготовки. Будемо займатися в дворазовому режимі і на футбольному полі, кожен день працюючи з м'ячами.


На 22 січня у нас запланований контрольний матч з угорським "Дебреценом", який відбудеться на полі суперника. По ньому ми будемо визначатися як з новачками, так і з тими хлопцями, хто знаходиться на контрактш. Потім місцем нашої дислокації буде комплекс "Камелот", де проведемо тижневий збір напередодні вильоту до Туреччини (він запланований на 1 лютого зі Львова).


У цій країні відбудеться заключний етап підготовки "Миная" до продовженню чемпіонату, який триватиме до 22 лютого і включатиме в себе сім контрольних матчів. По турецькому збору вже все підтверджено - керівництво клубу в цьому питанні зробило все можливе для цього".