16 січня 2022 16:32

"Шевченко - вже третій тренер, якого прибрала "Дженоа". Значить, проблема не тільки в ньому". Реакція українського легіонера в Італії на відставку

Колишній вінгер Фрозіноне В'ячеслав Чурко, який нині захищає кольори Колоса, поділився думкою про звільнення Аандрея Шевченка з поста головного тренера Дженоа.

В інтерв'ю Fanday.net Чурко зазначив, що український фахівець став вже третім тренером, якого Дженоа звільнила за рік. До цього були відправлені у відставку Давіде Баллардіні і Роландо Маран, які досі знаходяться в клубі на контрактах.


- В'ячеслав, Дженоа звільнила Шевченка після 11-ти матчів. Як, по-вашому, чому у Андрія Миколайовича не вийшло в генуезькому клубі?

- Вони вже прибрали третього тренера, а результату немає. Значить проблема не тільки в тренері, але у футболістах і керівництві. Думаю, якби Шевченко перейшов у сильнішу команду, у нього б все вийшло.


- Маєте на увазі Мілан?

- У Мілані всі футболісти на голову сильніші, ніж у Дженоа. Там би від нього вимагали зовсім інший результат. Я маю на увазі, що він міг би спокійно очолити команду з середини таблиці, яка не стоїть на виліт. Шевченко ще молодий тренер, йому потрібен час для адаптації. Збірна є збірна, а клуб - це клуб.


- Як думаєте, невдалий період в Дженоа не позначиться на подальшій кар'єрі Шевченка?

- Не знаю, але відбиток якийсь буде. Думаю, він просто сильно хотів працювати, тому погодився на варіант з Дженоа. Впевнений, що у нього були трохи краще варіанти.


Фото - ФК «Колос»