16 січня 2022 15:42

Олександр ПЕТРАКОВ: "У тренажерному залі підійшов хлопець: "Не може бути, що ви тут з нами, простими людьми, у вас же окремі зали"

Головний тренер збірної України Олександр Петраков розповів, чи впізнають його на вулицях люди.


- Для вас важко зіткнутися з тим, що вас впізнають на вулиці?


- Ні, не важко. Жодна людина за три місяці, які я керував збірною, навіть не сказав якесь негативне слово після незручної гри, не такого результату. Ніхто. Всі люди підтримують. Мене на вулиці зупиняли, бажали удачі, фотографувалися. Ніколи нікому не відмовляю.


Були нюансики. Наприклад, приходжу в тренажерний зал, підходить до мене хлопець: "Здрастуйте. Звичайно, це не ви. Не може бути, що ви тут з нами, простими людьми, були в тренажерному залі. У вас же якісь окремі тренажерні зали". Кажу: "У нас немає ніяких тренажерних залів. Це я і є. Живу поруч". Він: "Як це? Ви прийшли самі?" Такі нюанси.


У магазині підходить хлопець: "Це не можете бути ви. Ви просто ходите по магазину". Ну, правильно. Питаю: "А на кого я схожий?" Каже: "На тренера національної збірної. Ви так на нього схожі". Кажу: "Спасибі. Буду знати".


- Не хочете активно вести соцмережі?


– Ні. Мені дочка в якомусь році зробила, Щоб я просто читав новини. Дивлюся там футбольні новини, У мене там певне коло друзів. Куди мені активно? Що мені ще прості люди на вулицях побажали: "Не читайте інтернет. До вас всі люди добре ставляться", - сказав Петраков.