14 січня 2022 21:52

Гравець-гей Кавалло про камінг-аут: "Моє життя змінилося на краще. У спорті немає місця розпалюванню ненависті і гомофобії"

Півзахисник "Аделаїди Юнайтед" Джошуа Кавалло розповів про те, як змінилося його життя після відкритої заяви про те, що він гей.


Австралієць зробив камінг-аут в жовтні, ставши єдиним на даний момент відкритим геєм серед професійних гравців вищих дивізіонів.


- Кілька місяців тому ти оголосив, що ти гей. Чи змінилося твоє життя, відносини з одноклубниками після твоєї заяви про сексуальну орієнтацію?


- Моє життя змінилося на краще. Я давно не посміхався, а тепер живу чесно і посміхаюся кожен день.


- Однак нещодавно ти піддався гомофобним образам під час матчу. Що ти відчув? Ти очікував, що в якийсь момент це станеться?


- Протягом усієї своєї кар'єри, і особливо після камінг-ауту, я очікував, що в якийсь момент мені доведеться зіткнутися з цим. Думаю, ми всі погодимося, що в спорті немає місця розпалюванню ненависті, гомофобії та дискримінації.


З іншого боку, були фанати, які підтримали мене. Було дуже приємно це чути, це мене дуже зворушило. Любов завжди перемагає ненависть, - сказав Кавалло.