14 січня 2022 21:42

"Він відрізняється". Головний тренер "Бенфіки" розповів про якості Яремчука

В останніх двох турах чемпіонату Португалії у Бенфіки на вістрі в дуеті нападників беззмінно виходив Гонсало Рамос: у грі з Порту (1:3) в парі з Романом Яремчуком, а з Пасуш де Феррейрою (2:0) з Харісом Сеферовичем.


У зв'язку з цим головному тренеру "орлів" Нелсону Веріссімо було поставлено питання стосовно особливих переваг Рамоса від його конкурентів. Наставник Бенфіки ж вважає, що у кожного з доступних йому форвардів є свої особисті якості. Виходячи з них на найближчий матч з Морейренсі (15 січня) вийде найсильніший.


"На даний момент у нас в наявності весь склад. Не бажаючи зациклюватися на окремих проблемах, ми визнаємо, що наш склад дуже якісний. І, в залежності від характеристик кожного гравця, це дозволяє нам ставити різні склади на кожен матч, в залежності від цілей і стратегій. Це буде нашою лінією поведінки.


Гонсало Рамос відрізняється від Сеферовича, так само як Сеферович відрізняється від роману [Яремчука], який, у свою чергу, відрізняється від Дарвіна. Ми самі повинні дивитися на характеристики відповідно до команди і стратегією на матч, щоб зібрати кращих одинадцять гравців на цей матч. Це завжди буде нашим завданням", - наводить слова Веріссімо клубна прес-служба.