14 січня 2022 17:49

Півзахисник молодіжної збірної України повернувся з оренди до свого чеського клубу

У 2021 році півзахисник молодіжної збірної України Іван Желізко виступав в оренді в латвійській Валмієр, пише zbirna.com. Права на нього належать чеській Карвіні. У Латвії вихованець Карпат проявив себе з найкращого боку. Діючи на позиції опорного хавбека, Желізко в 27-ми матчах забив два м'ячі і віддав чотири гольові передачі. Саме в іграх за Валмієру, яка до останнього туру боролася за чемпіонський титул, на нього звернув увагу наставник молодіжки Руслан Ротань.


За збірну України (U-21) Іван Желізко провів дев'ять поєдинків, причому він виходив на поле у всіх шести матчах відбіркового турніру Євро-2023. В кінці року Карвіна прийняла рішення повернути півзахисника в своє розташування, щоб спробувати врятуватися від вильоту. На даний момент цей чеський колектив йде на останньому місці в турнірній таблиці. Наш футболіст вже встиг зіграти в спарингу за свій новий-старий клуб.


Чемпіонат Чехії поновлюється 5 лютого, і в цей день Карвіна зіграє в гостях проти Славії, куди перейшов ще один гравець молодіжки — Максим Таловеров.


Фото - zbirna.com