14 січня 2022 16:57

Тренер "Ліона" підтвердив, що Емерсон не повернеться взимку в "Челсі"

У зимове трансферне вікно Челсі, що відчуває кадрові проблеми на обох флангах оборони через травми Бена Чілвелла і Ріса Джеймса, намагався відкликати з оренди в Ліоні свого футболіста Емерсона Палм'єрі, проте неодноразові спроби так і не увінчалися успіхом.


"Пенсіонери" зробили три пропозиції французькому клубу, заявляючи про готовність виплатити компенсацію в розмірі 4 мільйонів євро, проте головний тренер Ліона Петер Бос підтвердив, що італієць бразильського походження продовжить виступати за його команду до кінця сезону.


"Ми збережемо Емерсона в команді до кінця поточної кампанії", — наводить слова наставника "ткачів" журналіст Фабріціо Романо.


Зважаючи на відмову Ліона керівництву Челсі довелося вдатися до "плану Б". Так, в команду повернувся Кенеді, який виступав на правах оренди за бразильський Фламенго. Однак, за словами головного тренера лондонського клубу Томаса Тухеля, не виключено підписання нового латераля цієї зими.


"Кенеді повернувся. Це велика можливість для нього залишити свій слід у цій команді. Однак ми не можемо сказати, що Кенеді — це єдине рішення наших кадрових проблем", — заявив Томас Тухель.