14 січня 2022 08:03
1

Після прикрої кубкової поразки в Мілані Андрій Шевченко чітко висловився про своє майбутнє в "Дженоа"

Після матчу 1/8 фіналу Кубка Італії Мілан — Дженоа (3:1), в якому господарі дотиснули гостей лише в додатковий час (вирішальні голи Мілан забив на 102-й і 112-й хвилині), український головний тренер гостей Андрій Шевченко відповів на питання про своє майбутнє в стані Грифонів.


"Я сам вибрав цю роботу і усвідомлюю всі ризики, пов'язані з нею. Я намагаюся робити її добре. Мені 45 років і я все ще молодий тренер. Отримую досвід і йду далі. У житті ви виграєте або програєте, а я і мої помічники зосереджені на проекті.


Хлопці дуже старалися в матчі з Міланом. Я задоволений їх якістю роботи. Повторюся, я виконую свої обов'язки, а далі керівництво буде повідомляти зі своїх рішеннях", - цитує Шевченка tuttomercatoweb.com.

Набор опыта, Андрюша, это когда ты в 29 лет берёшь никому не известную на тот момент команду 2-й лиги и за 5 лет, за счёт эффективных тренировочных методик, выводишь её в высшую, заложив фундамент на долгие годы успешных выступлений, затем идёшь на повышение в один из лучших на тот момент клубов страны, делаешь его лучшим и в 36 лет выигрываешь еврокубок! А начало твоей тренерской карьеры это не набор опыта - это кумовство.