12 січня 2022 16:02

Олександр ХАЦКЕВИЧ: "Гра "Динамо" більш глядабельна і приваблива, ніж пішохідний футбол "Шахтаря"

Екс-керманич Динамо Олександр Хацкевич не вважає, що у Динамо патова ситуація в чемпіонаті, тому немає необхідності хвилюватися і міняти головного тренера. Про це він розповів в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net. Більш того, гра столичного клубу білоруському фахівцеві подобається більше, ніж перформанс «гірників».


- Йожеф Сабо говорив, що Луческу вичерпав себе на посаді головного тренера киян, вичавив максимум з футболістів і більше нічого не зможе їм дати. Згодні з такою думкою?


- Не можу погодитися з Йожефом Йожефовичем. Супер, що Динамо виграло в Україні всі три трофеї в минулому сезоні, але не забувайте, що в той період в Шахтарі була перебудова і зміна поколінь — замість Тайсона з'явився інший футболіст, у Марлоса були не ті кондиції, травму отримав Степаненко і Мораес, місце П'ятова у воротах зайняв Трубін.


Також чемпіонат проводився в два кола з 14-ма командами. Йожеф Йожефович, напевно, забув, що коли чемпіонат проводився з 12-ма командами в чотири кола, то Шахтар вже починав першість, з пристойною форою.


Те, що Динамо програло Суперкубок - неприємно. За три роки один Суперкубок програти можна. А в Кубку та чемпіонаті України боротьба ще триває. Проміжний результат, де Шахтар на першому місці — ще ні про що не говорить.


У моєму розумінні гра Динамо більш глядабельна і приваблива, ніж пішохідний футбол Шахтаря.