11 січня 2022 08:42

​Як правильно робити ставки на футбол

В Україні ставки на футбол приймає незліченна кількість букмекерів, на чиїх сайтах ви знайдете ще більше різноманітних типів ставок та їх комбінацій. Як серед всього цього хаосу обрати букмекера і зробити ставку на улюблений матч, розкаже засновник сайту Букмекери України Сергій Лук’янов.


Перш за все варто перевірити легальний статус букмекера, чи можна йому довіряти. Шукайте контори з ліцензією України, а не будь-якої іншої держави.


По-друге, відкрийте вкладку “Акції” і знайдіть бонусні пропозиції для новачків. Якщо вам пощастить і ви знайдете бездепозитні бонуси, тоді навіть не потрібно буде вкладати власні гроші. Втім, завжди читайте умови акції, аби не втратити бонус через неуважність.


Обравши букмекера, переходьте у розділ футбол і шукайте матч, на який, власне, і бажаєте зробити ставку. Звіряйте коефіцієнти з конкурентами. Якщо більше одного букмекера припали вам до душі, обирайте того, хто пропонує вищі коефіцієнти на цей конкретний матч.


Фінальний етап - розміщення і підтвердження ставки. Новачкам найкраще підійдуть ставки Ординар, тобто одиночна ставка на один результат матчу, як-от перемога однієї з команд, нічия, кількість забитих голів тощо. Тим, хто вже знайомий з процесом, буде цікавіше поєднувати ставки в Експреси або Системи.


Наостанок, перевірте, чи букмекер пропонує зручний для вас метод виведення грошей і як проходить процес підтвердження особи. Якщо умови букмекера не спричиняють вам головного болю - значить йому можна довірити свій перший депозит.