10 січня 2022 23:44
1

"Будемо грати складом, який є". Президент "Десни" відреагував на трансферний бан команди

Президент чернігівської Десни Володимир Левін в ексклюзивному коментарі для Футбол NEWS висловився про санкції УЄФА, які застосували до клубу через борги перед румунським легіонером Костянтином Діма. Гравець виступав за команду з січня по липень 2021 року і провів на полі всього одну хвилину. Серед цих санкцій - трансферний бан і вимога виплатити понад 400 тисяч доларів колишньому футболісту.


- Ми не готові обговорювати рішення УЄФА, воно вірне. Ми готові врегулювати це питання в тій сумі, яка є насправді. Ми повинні виплатити людині зарплату, хоча він приїхав до нас і на футбольне поле не виходив. Він набрав вагу, були великі проблеми з гравцем, але цього ніхто розглядати не буде. Ми готові платити ту зарплату, яку повинні. Але якщо футболіст не захоче врегулювати це питання, ми не зможемо цього зробити. Значить, до кінця року будемо грати в тому складі, який є. Футболіст з нами не спілкується. Якщо з його боку з'явиться представник, адвокат, значить ми врегулюємо питання завтра, - сказав Левін.


Напрошується питання: Бачили очі що купували ... Менеджмент на нулі, власнику пофіг, клуб у торбі. Так зазвичай трапляється, коли клуб купують як іграшку :(