10 січня 2022 23:40
1

Без Ваната і Кучерука, але з Кадірі, Біловаром, Кузиком і Михайленком. Стали відомі прізвища всіх 21 футболіста "Чорноморця", що знаходяться на турецькому зборі

Сьогодні одеський "Чорноморець" провів перше заняття на першому з двох запланованих тренувальних зборів у Туреччині. Під керівництвом головного тренера Романа Григорчука в курортному Белеку знаходиться 21 футболіст, який вирушив у складі делегації за кордон, пише meta-ratings.com.ua.


У список гравців увійшли воротарі Євген Паст, Данило Варакута, Володимир Кринський, польові гравці - Мохаммед Кадірі, Валерій Дубко, Денис Кузик, Крістіан Біловар, Олексій Ларін, Артем Сухоцький, Сергій Кравченко, Микола Михайленко, Максим Брагару, Бека Вачіберадзе, Георгій Цітаішвілі, Микола Морозюк, Ілля Путря, Іван Бобко, Дмитро Юсов, Орест Кузик, Андрій Штогрін і Назарій Русин.


Не змогли поїхати на турецький збір двоє футболістів, які виступали в осінній частині сезону в "Чорноморці" на правах оренди - воротар Владислав Кучерук і нападник Владислав Ванат. Обидва захворіли.


Крім добре знайомих тренерському штабу Паста і Бобко, які приїхали в "Чорноморець" відповідно з "Дніпра-1" і "ЛНЗ", новачків Володимира Кринського, Артема Сухоцького, Дмитра Юсова і Ореста Кузика, про яких раніше вже повідомляв Meta-ratings.com.ua, в розташуванні "моряків" знаходяться ще троє нових гравців - Олексій Ларін, Микола Морозюк і Назарій Русин.

Исаенко?