9 січня 2022 17:24

Михайлович про вакцинацію: "Після 3-ї дози омікрон трохи небезпечніше за грип"

Головний тренер "Болоньї" Сініша Михайлович поділився думкою про вакцинацію проти коронавірусу.

"Я за свободу вибору, хоча це може вести до неприємних наслідків. Нікола Сансоне не хотів вакцинуватися. Ніхто силою не примушував його вакцинуватися, але регламент зобов'язує або отримати три дози вакцини, або пропускати матчі.

Я вважаю, що нехай всі будуть щеплені, але після трьох доз проводити тестування нема чого. Після третьої дози Омікрон-штам лише трохи небезпечніше грипу, якщо вірити експертам, та й факти говорять про те ж. Коли у тебе грип, ти сидиш вдома, поки не видужаєш, а інших на карантин при цьому ніхто не садить.

У "Болоньї" у мене 10 гравців з позитивними тестами, у всіх дві дози, і третю вони повинні були отримати в понеділок-вівторок. Але мене сповістили про те, що ми повинні грати з "Кальярі". До чого такий поспіх? Я не працював з командою цілий тиждень. Кого я випущу на поле? В якому стані будуть футболісти? Що це взагалі за турнір такий, де таке можливо?

Я розумію, зараз надзвичайна ситуація, існує певна плутанина, але не можна весь час приймати рішення на око", – сказав Михайлович.