8 січня 2022 09:19

Перехід гравця "Тоттенхема" в "Аякс" залежить від "Шахтаря"

Фото - Depositphotos.com


Майк Вервей, журналіст сайту De Telegraaf, розповів про ситуацію, яка склалася в "Аяксі". Справа в тому, що нідерландський клуб дуже хоче купити Стівена Бергвейна, який зараз виступає за "Тоттенхем". Сам футболіст також готовий повернутися в Нідерланди, а "шпори" хочуть продати 24-річного вінгера, який не виправдав очікувань. Бергвейн був куплений у ПСВ в січні 2020 року за 30 мільйонів євро. За цей час він зіграв 64 матчі за "Тоттенхем" і забив 5 голів.


Але "Аякс" точно не буде купувати Бергвейна до того моменту, поки не продасть Давида Нереса. Єдиний серйозний претендент на бразильця - "Шахтар". Клуби ведуть переговори, а сума трансферу повинна скласти 13-15 мільйонів євро. Як повідомляє журналіст, в цій ситуації саме "Шахтар" знаходиться у виграшній позиції, так як "Аякс" вже домовився з "Тоттенхемом" і Бергвейном, а головний тренер амстердамського клубу вважає, що Стівен серйозно посилить команду.


Але якщо угода по Нересу з якоїсь причини не відбудеться, і "Шахтар" відмовиться купувати гравця, то і Бергвейн не перейде в "Аякс". Тому в амстердамському клубі сподіваються, що Нерес найближчим часом все-таки перейде в "Шахтар", після чого відразу ж можна буде купити у "Тоттенхема" Бергвейна.