8 січня 2022 08:15

У "Олександрії" буде сім новачків

"Олександрія" готується до першого робочого дня. 10 січня команда вийде з відпустки і почне реалізацію раніше запланованої тренерським штабом роботи в період зимового антракту.


Головний тренер "городян" Юрій Гура розповів Meta-ratings.com.ua про вихід команди з відпустки найближчим часом.


"Вже в суботу я виходжу на роботу. А хлопці вже потихеньку з'їжджаються. Новачки, що прибули в Олександрію, проходять медобстеження, після чого будемо представляти їх в ролі повноправних футболістів клубу. Нових гравців у нас семеро, п'ятеро з яких у разі успішного медобстеження підпишуть контракти. За двома іншими ясність буде трохи пізніше. Сподіваємося, що запрошені футболісти зуміють посилити наші ряди і допоможуть "Олександрії".


За словами Юрія Гури, після виходу команди з відпустки належить також перепідписання контрактів з уже наявними в його розпорядженні виконавцями.


"З кожним з футболістів хотілося б продовжити угоди - і з Іваном Калюжним, і з Владиславом Бабогло, і з Денисом Мірошниченком, і з Максимом Третьяковим. Та з усіма", - додав тренер.


Нагадаємо, що після медобстеження і тестування у "Олександрії" почнеться підготовчий збір. Він триватиме до 16 січня, а через три дні команда відправиться на збори до Туреччини.