6 січня 2022 17:21

Екс-гравець ПСЖ: "Мессі проявляє неповагу до Почеттіно"

Нападник "ПСЖ" Ліонель Мессі піддався критиці за прояв неповаги до свого клубу і головного тренера команди Маурісіо Почеттіно.


ЗМІ написали про те, що Почеттіно дізнався про позитивний тест Мессі на коронавірус і проведений аргентинцем карантин у себе на батьківщині тільки через третіх осіб.


Мессі не поінформував про зараження ні тренера, ні клуб, відправившись на самоізоляцію в рідній Росаріо. Напередодні футболіст одужав і повернувся в Париж.


Колишній півзахисник "ПСЖ" Жером Ротен розкритикував Мессі за його поведінку.


"Ви завжди повинні поважати свого тренера, це те, чого мене вчили. Тренер повинен бути вище всіх, неважливо, зоряний він або молодий — бос повинен бути головним.


Почеттіно не знав, де знаходиться Мессі, і це багато чого пояснює. Це недобре, мене шокує, що Мессі так вчинив. Ліонель проявляє неповагу до Почеттіно. Тренер повинен бути сильною людиною, що показує справжні цінності.


Єдиний, хто його сильно поважає, на мій погляд, це Кіліан Мбаппе, про інших такого не можу сказати. Якщо ви не поважаєте свого тренера, ви не зможете досягти успіху. "ПСЖ" досить постраждав від цього в останні роки", - цитує Ротена The Mirror.