5 січня 2022 17:04

Юрій ВIРТ: "Старрідж у "Вересі"? Точно ні"

Головний тренер "Вереса" Юрій Вірт розповів Tribuna.com про трансферні цілі рівненського клубу на міжсезоння.

- Маргаряна на перегляді точно не буде, він може опинитися в "Вересі" тільки після підписання повноцінного контракту. Англієць - цей той вихованець "Ліверпуля", про якого говорив Іван Надєїн.

- Агент Старріджа говорив, що український клуб міг підписати Деніела, а взимку знову намагатиметься оформити трансфер. Це не "Верес"?


- Ні, точно ні.

Поки у нас все на стадії переговорів, але не думаю, що буде багато новачків. Може, 3-4, тому що у нас є проблемні позиції, які потрібно посилювати. Також з нами на збори поїдуть, повертаємо їх з оренди з "Ужгорода", голкіпер Вадим Ющишин, захисник Олександр Савошко та форвард Микола Гайдучик – наші молоді футболісти.

- Крім Гегедоша, Немчанінова, Тимофеєнка і Бабійчука, хтось ще може покинути "Верес"?

- Все може бути. До відновлення чемпіонату ще є час, хтось може піти в оренду, хтось може покинути клуб. Це залежить від числа футболістів, яких ми підпишемо. Вирішувати вже будемо на зборах, хто як себе проявить. Це нормальний робочий процес одні футболісти йдуть, інші приходять.

- Гегедош і Немчанінов перейшли в "Перемогу", Тимофеєнко теж може там опинитися. Ви домовилися про співпрацю з цим клубом в плані поставки гравців?


- Ні, це самі футболісти знайшли собі такі варіанти. Нехай грають.

- "Колос" перехопив у "Вереса" Тотовицького, а чи можуть опинитися в рівненському клубі Юрченко, Калитвинцев, Будківський?


- Ні, нам складно поки запрошувати таких футболістів. Я прекрасно розумів, що на 99,9% Тотовицький не міг опинитися в нашому клубі. Хотіти і підписати - це різні речі, - сказав Вірт.