5 січня 2022 14:40

Андрій Шевченко і збірна Польщі: в продовження теми - варіанти, кандидати, цілі і терміни

Президент Польської футбольної асоціації Чезарі Кулеша планує провести ще як мінімум дві співбесіди на цьому тижні з кандидатами на пост головного тренера збірної Польщі, інформує Interia.pl.


БАГАТО КАНДИДАТІВ З ІТАЛІЇ


Як стверджує джерело, нові імена кандидатів з'являються в ЗМІ щодня. На цьому тижні Кулеша проведе серію зустрічей з потенційними наступниками Пауло Соузи. Кожен день в PZPN надходять нові пропозиції від тренерів з усього світу. Деякі з них більш серйозні, ніж інші. Багато кандидатів з Італії.


Про готовність Фабіо Каннаваро працювати з польською збірною було повідомлено п'ять днів тому. Також Андреа Пірло заявив про своє бажання тренувати поляків. Кандидатом також є Чезаре Пранделлі. "Przegląd Sportowy" повідомляє про Андрія Шевченка. У ЗМІ також фігурували імена Аврама Гранта, Анте Качича і Діка Адвоката, а також польських тренерів, таких як Адам Навалка і Марек Папшун.


НЕ БЕЗ ЕКЗОТИКИ...


Як стало відомо, в польську Федерацію також надходять вельми екзотичні пропозиції. На початку цього тижня з PZPN зв'язався, наприклад, представник колумбійця Хорхе Луїса Пінто, який у своєму резюме може похвалитися тим, що очолював кілька національних команд, у тому числі Колумбії, Коста-Ріки, Гондурасу, а нещодавно і Об'єднаних Арабських Еміратів.


На даний момент Кулеша в інтерв'ю Sport.pl підтвердив, що на його стіл потрапили дві пропозиції: Каннаваро і Пірло. Крім того, перша співбесіда з одним з кандидатів повинна була пройти в понеділок ввечері. І хоча імена співрозмовників тримаються в найсуворішій таємниці, вдалося встановити, що на цьому тижні у глави Федерації заплановано ще як мінімум два інтерв'ю.


НЕ ЧС-2022 ЄДИНИМ


Також, за словами одного з агентів, що представляють іноземного тренера, представник польської Футбольної асоціації, з яким він розмовляв, зажадав підготувати комплексний план дій до протистояння зі збірною Росії, а також подальші дії в разі виходу на ЧС-2022. Кулешу цікавитимуть не тільки березневі матчі, а й те, які кандидати мають намір очолити команду влітку або восени.


За словами президента Федерації, обрання нового тренера збірної буде проведено на наступній нараді, яка відбудеться 19 січня.