5 січня 2022 14:03

Влада Седан - вагітна на Євро, зупинка YouTube, переживання після фіналу Ліги чемпіонів

За останні 5 років Влада Седан (Зінченко) пройшла насичений шлях від "дівчини з фото" перед матчем збірної України на Євро-2016 до однієї з найвідоміших українських футбольних журналісток, блогерки і найупізнаванішої жінки футболістів Манчестер Сіті.


Однак чому б не замахнутися на нові висоти і не спробувати свої сили на англійському телебаченні?


У цьому відео Влада розповість, чи прагне потрапити на SkySports, чому припинила випускати відео на своєму ютуб-каналі і наскільки важко було працювати вагітною на Євро?


Крім того, поговорили з родиною Зінченків про сімейні табу і програний фінал Ліги чемпіонів.


Як Олександр переживав болісну поразку, як довго передивлявся той самий вирішальний гол Гаверца, хто з відомих українських футболістів підтримав одним з перших і чому Зінченко називає дружину головним своїм критиком?


А ще ми порівняли футбольний медіапродукт Англії та України. Які канали дивиться Влада і Олександр Зінченко, чи є сексизм і упереджене ставлення до журналісток в українському футболі і все про різницю в телемовленні двох країн.


І невеличким бонусом випуску стане супергольовий матч між Манчестер Сіті і Лестером на Boxing Day, де ми перевірили, наскільки багато фанів містян знають Владу Зінченко.