4 січня 2022 20:15

Еріксен подякував уболівальникам усього світу за підтримку після інциденту на Євро-2020

Півзахисник збірної Данії Крістіан Еріксен висловив подяку вболівальникам з усього світу за те, що підтримали його після інциденту під час матчу Євро-2020 проти Фінляндії (0:1).

"Це неймовірно, що стільки людей відчули необхідність написати або відправити квіти — - сказав Еріксен в інтерв'ю, запис якого він опублікував у своєму Twitter. - Це вплинуло на багатьох людей, і вони вважали за потрібне, щоб я і моя сім'я знали про це. Це робить мене дуже щасливим. У лікарні мені говорили, що мені надсилали все більше і більше квітів. Це було незвично. Я не очікував, що люди будуть слати квіти, тому що я помер на п'ять хвилин. Це було досить незвично, але дуже мило з боку всіх, хто зробив.

Мені дуже допомогло те, що я отримував всі ці найкращі побажання. Люди досі пишуть мені. Я подякував тим, з ким зустрівся особисто. Я подякував лікарям, моїм партнерам по команді та їх родині. Але всі вболівальники, які надіслали мені тисячі листів, електронних листів, квітів, які підходили до мене на вулиці в Данії чи Італії... Я дякую їм за підтримку з усього світу, яка допомогла мені пройти через все це".