3 січня 2022 16:37

Колишній захисник "Зорі" міг перейти в "Металіст"

Агент українського легіонера хорватського "Осієка" Євгенія Чеберко Іван Поробія в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua прокоментував повноцінний трансфер футболіста з австрійського ЛАСКа в "Осієк", а також розповів про те, що до Чеберко проявляли інтерес інші клуби.


"Євген провів хороший сезон у Хорватії, тренери ним були задоволені. Може, не завжди грав, але це було пов'язано з тактичними моментами. Хоча в цілому ігровою практикою не був обділений і провів більшу частину матчів, після чого на нього звернули увагу знову в тому ж ласці. Новий тренер команди хотів його повернути, був момент, що Євген повинен був повертатися до Австрії, після того як тренер ЛАСКа приїжджав в Загреб і дивився Наживо кубкову гру за участю Чеберко. Але "Осієк" теж хотів його залишити у себе і викупити. Паралельно з'явився інтерес до Чеберко з боку інших клубів. Зокрема, були контакти з німецьким "Падерборном", бельгійським "Кортрейком". Запитували про нього інші хорватські клуби.


Також був інтерес з України, дзвонили з "Металіста". Гойдалки тривали до останнього. І тільки 31 Грудня «Осієк» все-таки скористався опцією орендного контракту і в останній день викупив права на Чеберко у ЛАСКа. Сума вийшла хороша-трохи більше мільйона євро. Футболіст теж залишився задоволений, продовжуючи кар'єру в Європі, в Хорватії. У "Осієка" в нинішньому сезоні амбітні плани, команда добре виступає під керівництвом Ненада Б'єліци. Команда йде на першому місці в чемпіонаті, вийшла в півфінал Кубка. Тому тренер хотів зберегти українця для своєї команди", - розповів агент.


Раніше стало відомо, що "Осієк" викупив права на українця і підписав з ним контракт до 2025 року.


Фото - ФК "Осієк"