2 січня 2022 21:01

Ді Каніо: "Інтерв'ю Лукаку було катастрофічним"

Екс-гравець "Вест Гема", "Ювентуса" і "Мілана" Паоло Ді Каньо розкритикував форварда "Челсі" Ромелу Лукаку за інтерв'ю, в якому він заявив про бажання повернутися в "Інтер".

"Це інтерв'ю демонструє слабкість спортсмена, який через 6 місяців здається, можливо, через те, що він прийшов у "Челсі" із зарозумілістю людини, яка не розуміє, який його реальний рівень.

Лукаку перейшов в команду, яка перемогла в Лізі чемпіонів, у Прем'єр-лігу, де грають проти таких клубів, як "Манчестер Сіті" і "Ліверпуль", де він — лише одне з багатьох гучних імен. Якщо ти перейшов в "Челсі", думаючи, що будеш номером один, тебе чекає неприємне пробудження! "Челсі" грав набагато краще без Лукаку. Він крихкий гравець. Здається, що у нього є характер, але якщо він так висловлюється, це говорить про те, що він дуже ніжний.

Лукаку забив неймовірний автогол. Це було катастрофічне інтерв'ю, після якого незадоволені абсолютно всі, включаючи і його самого. Як я завжди говорив, він, скоріше, великий мокрий кіт, ніж пантера. У важливих ситуаціях він ніколи не показував свого спортивного голоду, цілеспрямованості. Думаю, в "Челсі" рвуть на собі волосся, шкодуючи про цей трансфер, враховуючи те, що цей гравець був їм абсолютно не потрібен", – цитує Ді Каніо Football Italia.