31 грудня 2022 15:04

"Реал" – фаворит у боротьбі за Холанда, "МанСіті" - головний конкурент. У "Барси" немає шансів

"Реал" розраховує придбати нападника дортмундської "Боруссії" Ерлінга Холанда майбутнього літа.

Мадридський клуб лідирує в боротьбі за норвежця, хоча гравець і його радники розглянуть всі пропозиції, що надійшли, пише ESPN з посиланням на власні джерела.

Хоча президент "Барселони" Жоан Лапорта твердо має намір поборотися за Холанда, для каталонців угода залишається практично неможливою, так як у клубу серйозні фінансові проблеми. Зараз "Барса" не готова змагатися з найбагатшими клубами світу.

Джерела повідомляють, що в "Реалі" усвідомлюють, що отримали унікальну можливість створити величезний заділ перед "Барселоною".

Сильне становище в боротьбі за Холанда у "Манчестер Сіті", враховуючи стабільний фінансовий стан клубу і успішні результати команди під керівництвом Пепа Гвардіоли.

Довгий час інтерес до Ерлінга проявляє "Манчестер Юнайтед", але угоді можуть нашкодити невизначеність щодо тренера на наступний сезон, а також можливе непопадання в топ-4 АПЛ за підсумками нинішнього розіграшу.

"ПСЖ" спробує підписати Холанда, якщо Кіліан Мбаппе дасть зрозуміти, що не продовжить контракт. Однак основна боротьба за норвежця розгорнеться між "Реалом" і "Ман Сіті".