31 грудня 2022 13:24

Юрій Мороз розповів про дзвінок генерального директора "Чорноморця"

Юрій Морозо, що стояв біля керма одеського "Чорноморця" в осінній частині сезону-2021/22, підвів пiдсумок під своїм перебуванням в цьому клубі.


"Менi подзвонив генеральний директор "Чорноморця" Анатолій Місюра і проiнформував, що клуб вирішив вдатися до послуг іншого тренерського штабу, - сказав Юрій Мороз в інтерв'ю Meta-ratings.com.ua. – Ми поговорили, побажавши один одному успіхів.


Хочеться сказати спасибі за те, що як би важко нам не було, а все ж була певна підтримка - і від керівництва клубу, і від місто. І вболівальники нас намагалися підтримувати. Саме вболівальники, а не фанаты. Єдине, чого не було - так це результату. Я радий, що був у "Чорноморці", радий, що хоч якусь маленьку лепту зі своїм тренерським штабом ми залишили. З такими футболістами я щасливий був працювати. Величезне спасибі їм і всім, хто був не байдужий до нашої роботи. Бажаю удачі і успіхів в Новому році! Бережіть здоров'я".


За словами Юрія Мороза, йому ще належить закрити в "Чорноморці" питання юридичного характеру.


"Потрібно ще підписати деякі папери. У мене і моїх асистентів з "Чорноморцем" контракти, і всі питання, пов'язані з цим, належить вирішувати. Але я не думаю, що це буде проблемою. Це всього лише офіційні дрібниці".