30 грудня 2022 19:56
1

Воротар СК "Дніпро-1" прокоментував можливий перехід в одеський "Чорноморець"

У період зимового антракту в чемпіонаті в одеському "Чорноморці", який очолив Роман Григорчук, очікуються масові кадрові пертурбація.


За наявною інформацією, на сьогоднішній день команду покинуло близько двох десятків футболістів, левова частка яких — орендовані у київського "Динамо" виконавці. Серед них голкіпер Владислав Кучерук, який відіграв в осінньому відрізку сезону-2021/22 більшу частину матчів у складі - 15 з 18. На вакантне місце у воротах тренерський штаб "моряків" має намір запросити досвідченого футболіста, має за плечима чималий багаж виступів в елітному дивізіоні.


Вибір припав на вихованця "Чорноморця" — Євгена Паста з "Дніпра-1".


За інформацією Meta-ratings.com.ua, 33-річний воротар найближчим часом може офіційно оформити свої стосунки з одеським клубом.


"Я тільки сьогодні повернувся в Одесу з Дніпра, де у мене були справи. У мене діючий контракт з "Дніпром-1" ще на 1,5 року. Мене все там влаштовувало. Що стосується нібито мого переходу в "Чорноморець", то це чутки від людей, які пов'язали сьогоднішню появу біля керма роману Григорчука, під керівництвом якого я провів кілька хороших сезонів в одеській команді, з моїм ім'ям. Хоча незрозуміло, для чого це робиться", - зазначив голкіпер.

Источник сам себя уличил в распространении фейка