30 грудня 2022 19:19

Григорчук про орендованих "Чорноморцем" у "Динамо" гравців: "Дайте час до 9 січня, щоб з цим усім розібратися"

Роман Григорчук прокоментував Tribuna.com своє призначення головним тренером "Чорноморця".

- Для мене це дуже позитивна і хороша подія, адже "Чорноморець" - рідна для мене команда. До того ж я живу в Одесі, мені тут подобається. Про що найбільше хочеться говорити у футбольному плані – це стадіон, атмосфера і вболівальники. Хочеться, щоб швидше все це повернулося. Але для цього треба пройти тернистий шлях, у нас дуже багато роботи. Але тим і цікавіше життя буде.

Цілі озвучимо 9 січня на прес-конференції. Але вже зараз можу сказати, що ми будемо йти крок за кроком. Зараз стоїть важливе завдання - збереження команди в УПЛ. Це найголовніше, на це будуть спрямовані всі наші дії.

Завжди хочеться посилювати команду, робити селекційні кроки. У нашій ситуації такі кроки будуть. Але якою мірою - стане відомо пізніше. 9 січня ми вже їдемо на збори, мало часу залишається до відновлення чемпіонату. Розуміємо, що у нас мало часу і багато роботи. Що у нас вийде - будемо аналізувати пізніше.

- Юрій Мороз покинув "Чорноморець". Чи залишаться орендовані у "Динамо" футболісти?


- Дайте час до 9 січня, щоб з цим усім розібратися. Я тільки сьогодні підписав контракт, не готовий вже зараз говорити про гравців. Зроблю це 9-го числа.

- Група компаній Vertex United Кауфмана і Грановського стала генеральним партнером "Чорноморця". Це означає, що Клімов продав їм клуб?


- Ці питання ви можете задати їм, це не моя компетенція. Нічого не можу сказати. Моя справа - тренерська.

- Під час підписання контракту ви з ким спілкувалися?

- Я підписав контракт з футбольним клубом "Чорноморець". Все – сказав Григорчук.