30 грудня 2022 17:17

Джерело: Мороз може продовжити роботу в "Чорноморці" після призначення Григорчука

Сьогодні, 30 грудня, одеський "Чорноморець" оголосив про призначення на посаду головного тренера команди Романа Григорчука. Так само було оголошено, що, в свою чергу, покине одеський клуб зі своїми помічниками вже колишній тренер одеситів Юрій Мороз, який керував "моряками»" в осінній частині сезону.


Однак, як стало відомо Meta-ratings.com.ua, враховуючи, що у Мороза був контракт з одеситами до літа 2022 року, і той факт, що поки ще йде процес передачі документів новим власникам можливий варіант, що Мороз увійде до тренерського штабу Роман Григорчука.


Такий варіант більш предметно може обговорюватися в тому випадку, якщо "Чорноморець" залишить у своєму складі кількох орендованих гравців "Динамо", а сам Мороз не працевлаштується в інший клуб.


В наявної інформації, Роману Григорчуку цікаві деякі гравці столичного клубу, однак чи продовжить хтось із них свою кар'єру в Одесі, вирішиться в період з 10 по 13 січня, коли після відпустки до Києва приїдуть президент "Динамо" Ігор Суркіс і головний тренер команди Мірча Луческу.