30 грудня 2022 12:59

"Мілан" відповів відмовою на пропозицію "Челсі" по Тео Ернандесу

Фланговий захисник італійського Мілана Тео Ернандес своїми успіху на шляху становлення в якості лідера колективу Стефано Пьолі привернув увагу більшості топ-клубів Європи, тому "россонері" змушені відбиватися від спроб претендентів на футболіста почати з ним діалог про можливий трансфер.


Одна з останніх на даний момент послідувала з боку лондонського Челсі, який по ходу сезону втратив Бена Чілвелла, в результаті чого тепер змушений шукати заміну на свій фланг оборони.


Трохи раніше, Мілан успішно відбивав бажання французького Парі Сен-Жермен посилити свою лінію захисту черговим швидкісним виконавцем.


Як повідомляє італійська преса, "пенсіонери" були готові викласти понад 60 млн євро за перехід 24-річного виконавця, але позиція "россонері" була однозначною — відмова.


Італійський колектив прекрасно розуміє, що, в разі продажу Ернандеса, необхідність участі в Кубку африканських націй для Балло-Туре залишить лівий фланг оборони Мілана абсолютно без номінальних кандидатів на цю позицію.


У свою чергу, "червоно-чорні" запропонували Тео новий контракт, і тепер чекають реакції свого футболіста на оновлені умови угоди.