30 грудня 2022 08:25

Дест міг перейти в "Баварію" минулого літа, але Куман вирішив утримати його в "Барселоні"

Положення американського захисника каталонської Барселони Сержиньо Деста в клубі є неоднозначним, так як він приходив в колектив за запитом Рональда Кумана, а після відставки нідерландського фахівця змушений доводити свою профпридатність Хаві.


Вихованець амстердамського Аякса в поточному сезоні зіграв у 16 матчах (1201 хвилину), оформивши три результативні передачі, однак при цьому його становище і перспективи в команді все одно викликають питання.


Універсал, який може як закрити правий фланг, так і зіграти на протилежній половині поля, всерйоз замислюється про зміну робочої обстановки, а його агент Тіс Блімайстер говорить про те, що його клієнт міг покинути стан "блаугранас" ще в ході літньої трансферної кампанії.


"Чи цікавилася Сержиньо Баварія? На нього є кілька претендентів, а минулого літа було досить багато пропозицій про трансфер. Рональд Куман тоді прийняв рішення його утримати.


Подивимося, як буде далі, але можу сказати точно, що у такого гравця, як Сержиньо Дест, альтернативних варіантів для продовження кар'єри точно достатньо", — заявив представник футболіста.


На даний момент, 21-річний американець продовжує період відновлення від пошкодження привідного м'яза.