28 грудня 2022 23:16
2

Андрій ВОРОБЕЙ: "Надії мало, що "Шахтар" найближчим часом повернеться в Донецьк, але хочеться вірити"

Колишній нападник донецького Шахтаря Андрій Воробей висловився про нинішнє становище донецького клубу, який через війну на Донбасі змушений грати у Києві.


"Ніхто не знав, що таке трапиться у Донецьку. Ми не знали, що 8 років тому таке трапиться, і ми житимемо хто де – у Києві, Львові, Полтаві… Що розкидає всіх наших донецьких.


Тож тут нічого такого дивовижного. Така ситуація… Ну а що, хотіли б, щоб команда Шахтар взагалі зникла?


Зараз Шахтар базується біля Динамо, можна сказати, свого ворога. Але життя таке, що зараз ми ділимо один стадіон. Але така ситуація. Сподіваюся, у майбутньому такої ситуації не буде.


Спочатку я думав, що ми виступатимемо у Харкові, Одесі, де більш-менш підтримують Шахтар. Але, мабуть, з метою логістики обрали Київ.


Не скажу, що Київ уже став рідним містом Шахтаря. Однозначно, що ще кілька років Шахтар вважатиметься донецьким клубом. Мені здається, що все одно ми тут тимчасово, і дай боже, щоб усе швидше закінчилося і ми повернулися до Донецька.


Не відкрию секрету, що надії, звичайно, мало, але хочеться вірити", - сказав Воробей Футбольному формату.

Андрей забудь за Донецк навсегда.
То есть пример Молдовы и Грузии ничему не научил?
На что они надеялись когда звали русню? На что они надеялись когда проводили сепарный съезд в Северодонецке?
Ну вот же он - свободный Донбасс. Не надо кормить хохлов, рагулей, бендеровцев. Вон как молодые республики процветают.
Наконец то х освободили от притиснений русскоговорящих. Не надо вот это слушать эту "телячу мову", эти программы по телевизору укрофашистские.
Почему не благодарят генерала-губернатора с усиками за освобождение от укропского авиасообщения, ЖД транспорта, футбола высочайшего качества, международной банковской системы, концертов мировых звёзд?