25 грудня 2021 14:22

Фарес БАЛУЛІ: "До переїзду в Україну думав, що тут середньовічна інфраструктура і упередження"

Півзахисник Седдік Фарес Балулі поділився враженнями від переїзду в Україну і виступів у складі Металіста.


"Якщо чесно, Україна трохи відрізняється від Франції, але я зміг адаптуватися до іншої країни. Я відчуваю себе як вдома і добре тренуюся з особистим фізіотерапевтом. У мене все добре, люблю місто - воно велике і красиве, там багато жителів. Він, правда, класний.


Звичайно, перед переходом все було складно. Через ковіда у мене не було ігрового часу, морально я був не в кращому стані, замислювався над тим, чи варто продовжувати.


Друг президента клубу був знайомий з моїм агентом. Я нічого не знав про Металіста і не стежив за чемпіонатом України. Президент розповів мені про історію клубу і амбіції, він продав мені мрію. Тому я вирішив не відмовлятися і спробувати досвід виступів за кордоном.


До переїзду думав, що тут середньовічна інфраструктура і упередження. Все ж я прибув... У Металіста виявилася відмінна організація, у нас відмінна тренувальна база, стадіон на 40 тисяч. Я був приємно здивований", - розповів Балулі в інтерв'ю Foot Mercato.


У поточному сезоні Першої ліги Балулі провів 13 поєдинків у футболці харків'ян, відзначившись шістьма голами і чотирма асистами.


Фото - ФК Металіст