23 грудня 2021 17:54
6

Джерело: "Динамо" намагалося підписати форварда "Крузейро"

Київське "Динамо" нібито робило пропозицію по 20-летнму бразильському нападнику "Крузейро" Тьягу Родрігесу, але отримало відмову. Про це повідомляє сайт itatiaia.com.br.


За останні кілька місяців бразильський клуб отримав п'ять пропозицій про перехід форварда, але найсерйознішими претендентами на трансфер Тьягу зараз є болгарський "Людогорець", що пропонує 1,3 млн євро, і один неназваний європейський клуб, який готовий заплатити 2 млн євро.


Однак керівництво "Крузейро" вже відмовилося від низки пропозицій, а на інші навіть не спромоглося дати свою відповідь. Втім, зараз переговори знову можуть відновитися.


Зазначається, що трьома клубами, які отримали відмову, були словацький "ДАК 1904", неназваний японський клуб і київське "Динамо". Яку суму пропонували кияни за бразильця не повідомляється.


Склад "Крузейро" Тьягу поповнив у лютому 2020 року, коли за 70% прав на нього було заплачено трохи більше 100 тисяч євро.


За два сезони у складі "Крузейро" Тьягу провів у всіх турнірах 56 матчів (7 голів).

4 гола за карьеру в серии Б за середняк, сам игрок какая помесь Беседина с Брандау. То что его торгует ДАК, как нельзя лучше характеризует его потенциал.
Сховати
Умник, а главный претендент - Людогорец)))
Зверская у него результативность - 7 голов аж в 56 матчах.
Крузейро это ж даже не бразильская Серия А . Вряд ли это наш клиент
Краснодар подписал Эрика Ботхейма за 5 млн евро.
Заваров и Бессонов дальше ищут тьягу и шнягу.
Сховати
TheDude, а какая у него зарплата?) вот в чем вопрос.