23 грудня 2021 17:22

"Хочу, щоб Ребров став тренером збірної України". Воронін вважає, що Петраков влітку покине національну команду

Фото - Depositphotos.com


Колишній нападник збірної України і чинний тренер московського Динамо Андрій Воронін в гостях Youtube-каналу «Миля» поговорив на тему головного тренера синьо-жовтих.


З Артемом Мілевським на пару Воронін поміркував на тему тренерської кар'єри Реброва в збірній України. Тренер Динамо вважає, що влітку збірна України може отримати нового головного тренера:


"Я знаю, що він [Олександр Петраков] з молодими став чемпіоном світу. Такого ніхто не домагався. Мені так здається, може я помиляюся, що влітку максимум цього літа буде у першої команди новий головний тренер"


"Наскільки я знаю, то Ребров повинен, він повинен був стати раніше. Тому я скажу так, не хочу образити Петракова, але я б хотів, щоб головним тренером нашої збірної був він. На сьогоднішній день, якщо брати наших українських тренерів, то Ребров – це найкраща кандидатура для збірної"


Воронін резюмує, що у Реброва є значне реноме, в якому значаться перемоги в чемпіонатах України, Угорщини, а також успішні виступи в єврокубках:


"У нього досвід є і Динамо тренував і був тренером в Угорщині. Там він домігся результату і в Лізі чемпіонів пограла його команда. Він зараз знову у арабів тренує, тому досвід у нього є"


"Я думаю, що плюс те, що він знає наш чемпіонат, менталітет. Я не знаю, з ким Сірий працює, тому мені важко говорити, з ким він прийде [тренерський штаб]. Він хороший варіант. Подивимося, якщо зараз хлопці вийдуть на чемпіонат світу, то все одно не знаю, чи залишиться цей тренер"


Нагадаємо, контракт Олександра Петракова зі збірною України був підписаний до грудня 2022 року. У Реброва ж угода з еміратським Аль-Айном дійсний до червня 2022-го.


Перший матч Петракова в якості головного тренера національної команди очікується 24 березня проти збірної Шотландії у відборі на ЧС-2022. Сім матчів цього року фахівець виконував обов'язки тренера синьо-жовтих.