22 грудня 2021 13:24

Джерело: "Динамо" не проявляє інтересу до півзахисника "Зорі"

Ведучий шоу "ТаТоТаке" Михайло Співаковський розповів про перспективи півзахисника "Зорі" Владислава Кочергіна.


- "Динамо" не проявляє якогось явного інтересу до Кочергіну.


Ситуація з футболістом зараз наступна: керівництво "Зорі" йде на принцип в цій ситуації з контрактом, який у Кочергіна закінчується через півроку. Він не погодився підписувати нову угоду.


Сума викупу, прописана в контракті футболіста, становить 1,5 млн євро. Ця сума, яку в Україні не потягне команда, яка не є грандом. А гранди до нього інтересу не виявляють.


Були переговори з "Металістом". Але сам футболіст взагалі не називав ніяких сум за контрактом, умови назвали в "Металісті". І умови ці були шикарними, причому, навіть для УПЛ.


Але проблема в тому, що Кочергін бачить себе тільки в Європі. І він вважає, що перехід в той же "Металіст" - це крапка в його амбіціях пограти в якомусь із топ-чемпіонатів Європи. І заради цього він навіть готовий посидіти на лавці півроку.


Зараз його агент шукає варіанти. Інтерес до футболіста є зі сторони клубів з розвиваються чемпіонатів - Бельгія, Португалія, Австрія. І є ще "легка цікавість" з Іспанії та Німеччини. Але ми повинні розуміти, що інтерес і конкретна пропозиція - це різні речі.