21 грудня 2021 18:20

Конте впевнений, що "Тоттенхем" оскаржить технічну поразку від "Ренна": "Рішення УЄФА несправедливе"

Головний тренер "Тоттенхема" Антоніо Конте виступив проти рішення УЄФА зарахувати лондонцям технічну поразку в матчі Ліги чемпіонів проти "Ренна" і дав зрозуміти, що клуб може його оскаржити в CAS.

"Це дивовижне рішення. Воно несправедливе. Весь світ в курсі, що ми зіткнулися з серйозною проблемою – з коронавірусом. Ми не грали не зі своєї вини, а тому, що через велику кількість заражених влада вирішила заборонити нам тренуватися і закрити нашу базу.

УЄФА прийняв дане рішення, але існує ще один крок, ми в цьому впевнені. Я повторюю: те, що зробив УЄФА, дивно. У поясненні до рішення я прочитав, що "Тоттенхем" не міг грати через випадки зараження COVID. Я не згоден з цим. Але вони прийняли це рішення.

Ми абсолютно впевнені в нашому наступному кроці. Ми заслуговуємо права поборотися за вихід до наступного раунду на полі, а не в суді. Я не можу цього прийняти. У цьому плані УЄФА нас розчарував.

Можливо, це рішення означає, що хтось не усвідомлює проблему, з якою ми зіткнулися. А можливо, тут замішані чиїсь особисті інтереси", - заявив Конте.