20 грудня 2021 18:23

Оренда або навіть повноцінний продаж. Журналіст розповів про плани "Динамо" на Владислава Супрягу

Журналіст Ігор Циганик в ефірі "Циганик LIVE" на Footballhub поділився своєю думкою про майбутнє форварда "Динамо" Владислава Супряги.


- Луческу сказав, що Супряга - дуже хороший футболіст, але йому потрібно пройти певний період. У житті кожного футболіста таке буває, що йому щось не вдається. У Влада є талант, вміння і хороші можливості, щоб проявляти себе на такому рівні.


Наскільки я розумію, "Динамо" готове зараз віддати куди-небудь Супрягу в оренду, щоб він повернув собі впевненість. Не виключаю можливості, що в разі відходу Довбика з "Дніпра-1" Супряга його там замінить.


Я вірю в Супрягу. Він багато працює на тренуваннях, і про це говорить сам Луческу. Але у Влада просто не виходить забити. Можна говорити, що для форварда це - найголовніше. Він може не тренуватися, а тільки забивати.


Мені важко зараз сказати про перспективи Супряги... Знаєте, ми дуже сильно звеличили тих чемпіонів світу U-20, занадто багато чого від них хотіли. А вони виявилися не готовими до цього. Це випробування мідними трубами.


Повторюся: "Динамо" готове віддати Супрягу в оренду. Так вони і продати його не проти! "Сампдорія" до останнього його торгувала, але спочатку не хотіла багато платити, а потім ще щось придумувати почала. Там була каламутна історія.


У той же "Дніпро-1" він не поїде, якщо не піде Довбик. Хоча у цій команді він себе почував футболістом, видав хороший сезон. Це його команда, так буває. Мені здається, якби з'явилася можливість туди поїхати в це було б добре для Супряги.