20 грудня 2021 17:16
3

Джерело: "Полісся" може посилити свій склад молодими динамівцями з "Чорноморця"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі "Циганик LIVE" на Footballhub розповівши, що житомирське "Полісся" планує посилити свій склад молодими футболістами "Динамо".


- У "Полісся" є інтерес до серйозного посилення складу, щоб вирішити завдання виходу в Прем'єр-лігу. U-21 київського "Динамо" - це ім'я. Там, як і в "Шахтарі", збираються кращі гравці з усієї України.


Велика ймовірність, що велика частина молодих динамівців переїдуть з "Чорноморця" в "Полісся", щоб допомогти команді вирішити завдання по виходу в Прем'єр-лігу. Думаю, це може статися вже взимку.


У власника клубу Буткевича є амбіції, щоб побудувати серйозну команду і грати на рівні Прем'єр-лізі. Тим більше що Калитвинцев, який очолює "Полісся", добре знає динамівську систему.

Я ещё летом, перед Черноморцем об этом говорил и сейчас повторюсь. Пердив не слишком много уступает в мастерстве нынешней УПЛ, а вони намного меньше.
Я даже догадываюсь откуда Циганик взял эту информацию. Что интересно, первая утечка о интересе Полесья к игрокам Динамо была больше недели назад и из Одессы.
И до Киева недалеко . Пару часов на машине и дома