20 грудня 2021 14:05
7

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ: "Зі збірної поїхали гравці "Динамо" і "Шахтаря", тому я теж попросив. Можливо, це Петракова якось образило"

Півзахисник Аталанти і збірної України Руслан Малиновський прокоментував ситуацію з тимчасовим перебуванням поза збірною України. За його словами, у нього всього лише виникло непорозуміння з Олександром Петраковим.

"Адекватні люди писали нормальні речі, підтримували. Але ще раз повторю: там нічого такого не було. Там просто було непорозуміння. Ми потім поговорили з головним тренером одну хвилину і все зрозуміли. Це не була тривала розмова, ми за хвилину все обговорили і на цьому всі закінчилися".

"Я не був готовий, тому що у мене був дискомфорт, у мене були м'язові проблеми. Зіграв два перші тури, я раніше відновився, тому що хотів потрапити на ці матчі. У цьому немає нічого такого. Може я неправильно і не в той момент підійшов і попросив виїхати. Зі збірної поїхали гравці Динамо і Шахтаря, тому я теж попросив. Можливо, це його якось образило. Більше нічого такого не було", - розповів Малиновський.

"Вважаю, що всі навколо цієї ситуації хотіли щось сказати, прокоментувати. Люди нічого не знали про ці моменти, але при цьому коментували. Ця ситуація повинна залишитися між тренером і футболістом. Ця тема закрита, все добре, не думаю, що її потрібно обговорювати. Вже потім був дзвінок, Але це вже залишиться між нами, хто і кому набрав. Ми розмовляли і закрили всі питання".

Нагадаємо, через конфлікт з Петраковим, Малиновський не отримував виклик в національну команду на жовтневі матчі. Пізніше тренер змінив своє рішення і знову залучив футболіста до ігор за Україну.

Малина прав на все 100%. Он спросил, может ли он уехать. Он не должен угадывать мысли ГТ. Нормальный человек, в такой ситуации, аргументирует свою позицию, но только не Петраков.
А в чем Малина не прав то?
Его тренер держал в запасе обе официал. игры, потом по звонку отпустил игроков не прикасаемых клубов. Причем звонок был только из шахты, но он отпустил и игроков ДК, чтобы потом не наехаели на него.
Нужно радоваться что такой игрок сейчас есть в СБУ, не известно что через 3-4 года будет, ни его возможно, ни Ярмолы
Единственный кто сейчас хоть что то показывает в Европе
С какой радости вообще постоянно отпускать игроков, переносить туры? Все играют в Европе в таком режиме и показывают футбол. У нас же отдыхают, а потом в еврокубках обсыраються
Похоже, он так и не понял в чём там было дело.
Игроки "Динамо" и "Шахтёра" не просто так вернулись в свои клубы - их тренер отпустил. А остальных Петраков хотел посмотреть в тове. И тут такой Малиновский, мол, я тоже поеду. Ну, давай...
Сховати
Так нужно было Гасперини звонить? )
Чувак, игроки Динамо и кротов вкалывали две игры, ты же вышел на пару минут. Тренер хочет на тебя, нормально посмотреть в товарищеском игре, но ты же звезду обидчевый.
Сховати
"Вкалывали"? Ты это серьезно? )))
"Убивались" прям с казахами )
Ватель, смешно звучит )))) Лучшего украинского игрока Европы ПОСМОТРЕТЬ , не ставя в офиматчи ? Лапша на уши ..