19 грудня 2021 08:03

Юрген Клопп: "Невакцинованих новачків у "Ліверпулі" не буде"

Головний тренер британського футбольного клубу "Ліверпуль" Юрген Клопп заявив, що його клуб не підписуватиме контракти з невакцинованими від коронавірусу гравцями.


"Ми не близькі до того, щоб когось підписати, але питання вакцинації при трансфері безумовно матиме вплив. Якщо гравець не вакцинований, то він являє собою постійну загрозу для всіх інших. Такий гравець не хоче бути загрозою, це не означає, що він думає: "Боже мій, мені плювати на інших". Але він є загрозою, а нам доведеться придумувати різні сценарії. Наприклад, невакцинованому гравцеві потрібно переодягатися в іншій роздягальні, є в окремій їдальні, приїжджати на матчі в окремому автобусі або машині.


З організаційної точки зору це дійсно безлад. Якщо команда хоче слідувати протоколам безпеки, то зробити це буде неймовірно складно. Ми не збираємося будувати додаткові будівлі для невакцинованих футболістів. Сподіваюся, до цього не дійде", - цитує Клоппа Mirror.


У неділю "Ліверпуль" в гостях повинен зіграти з "Тоттенхемом" в матчі 18-го туру англійської Прем'єр-ліги. До цього три попередні зустрічі "шпор" були перенесені через коронавірус.