17 грудня 2021 14:20
2

Мирон МАРКЕВИЧ: "Миколенко потрібно терміново прощатися з Прем'єр-лігою, радий його переходу в "Евертон"

Екс-голова Комітету збірних УАФ, заслужений тренер України Мирон Маркевич в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua прокоментував майбутній трансфер динамівця в АПЛ.


"Своєю самовідданістю, бажанням вдосконалюватися Миколенко заслужив такий виклик у своїй кар'єрі. Це дійсно справжній виклик для 22-річного хлопця, який своєю якісною грою в останнім часом на всіх рівнях довів, що він готовий перевірити свої можливості в найсильнішій світовій футбольній лізі.


Мені доводилося читати висловлювання деяких експертів, що Миколенко ще рано їхати в Англію. Я так не вважаю, навпаки, Віталію потрібно терміново розпрощатися з чемпіонатом УПЛ, де конкуренція невисока, а в АПЛ з її напруженням в кожному поєдинку у нього будуть шанси не тільки демонструвати свої кращі якості, але і швидко усунути наявні недостатки.


Свого часу, очолюючи "Металіст", нам доводилося грати в єврокубку з "Евертоном" і була можливість переконатися, який цей клуб в Ліверпулі, які вибагливі у нього вболівальники. Я не сумніваюся, що завдяки своєму бажанню зіграти через не можу Миколенко завоює авторитет у місцевих фанів і докладе максимум зусиль, щоб "Евертон" покинув зону вильоту. А в цілому, перехід динамівця в "Евертон" послужить підвищенню іміджу українського футболу на міжнародній арені".

Такое ощущение, что разные Сабо и Маркевичи имеют свой гешефт от этого трансфера...
И это чудо тут как тут . Ты то здесь каким боком ?