16 грудня 2021 22:24
7

ЗМІ: "Динамо" розраховує на повноцінний трансфер Миколенка в "Евертон" і не згідно на оренду

Як повідомляє liverpoolecho.co.uk, "Евертон" має намір підписати захисника "Динамо" Віталія Миколенка, в той час як кияни наполягають на повноцінному трансфері і не розглядають варіант з орендою.

За даними джерела, головний тренер "ірисок" Рафа Бенітес вважав, що клуб попише українця на тимчасовій основі, але в "Евертоні" його запевнили, що зможуть дозволити собі купити гравця.

Також наголошується, що Миколенко був на радарі англійського клубу протягом декількох місяців. В "Евертоні" вважають, що Віталія є одним з кращих молодих захисників в Європі.

Все понятно. Сначала чуть ли не сделка ближайших часов. Теперь вот аренда. А был ли вообще мальчик? Учитывая, что в последнем абзаце речь идет о некой Виталии, может они вообще ищут девочку в женскую команду.
Там пишут что Миколенко сегодня приехал в Англию и что выплата за футболиста будет производится траншами на всём протяжении действия контракта с Эвероном
Сховати
tori4, ага, траншами на Dynamo Kyiv (Cyprus). два модных бизнесмена не хотят платить налоги в Украине просто напросто. в Англии все в шоке, а что так можно было??)) а у нас можно.
Да все уже все понятно, почему не объявляют официально?
Сховати
Иван, ну наверное нужно чтобы ТО было открыто и они могли поставить подписи. А оно откроется в Январе
Сховати
Дмитрий, Трансферное окно не ограничивает возможность купить футболиста, покупать можно когда угодно. А вот заявить его за команду можно именно в трансферное окно.
Сховати
serg_max, почему-то думал что и покупать можно ток в ТО. Ну ок, теперь буду знать )