16 грудня 2021 18:55

Олександр ЗIНЧЕНКО: "Відразу кинулося в очі, що Петраков – порядна людина"


Новоспечений амбасадор бренду Vbet дав коментар про головного тренера збірної та майбутні матчі національної команди у плей-оф відбору до ЧС-2022.

В розпорядженні «РБ» опинився коментар Зінченка для компанії Vbet, в якому він розповів про березневі матчі національної збірної в плей-оф відбору до ЧС-2022:

Я думаю, що багато буде залежати від того, хто в якій формі та якому стані буде перебувати. Дай Боже, щоб ми обійшлися без травм. Сподіваюсь, всі футболісти до розташування збірної приїдуть здоровими та у хорошій формі. Думаю, саме від цього буде багато що залежати. А час на підготовку в нас буде.

Також Олександр поділився своєю думкою про головного тренера збірної України Олександра Петракова:

Перш за все, він – дуже порядна людина. Це відразу кинулося в очі, оскільки ми не були із ним знайомі. Хоча доля могла нас звести набагато раніше, але за різними обставинами цього не сталося.

Проте тільки-но ми познайомилися, переговорили по телефону – людина залишила дуже хороше враження про себе. Те, як він налаштував до себе команду та як побудував відносини між футболістами – заслуговує поваги. І, безумовно, це тренер, здобутки якого говорять за нього самого.