12 грудня 2021 08:30

Артем ФРАНКОВ: "Динамо" треба трохи побоюватися "Зорю"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підготував прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Динамо» – «Зоря».


- Наприкінці 2021 року календар/жереб приберегли нам один із найбільш центральних матчів, які тільки можливі. У першому колі в Запоріжжі «Динамо», володіючи ініціативою і всім-усім, ледь не втратило гру, не забивши пенальті (Де Пена) і те саме отримавши у відповідь (Фаворов). 1:2 у підсумку на користь киян.

Головний козир «Динамо» – зайвий день відпочинку – серйозно нівелюється тим, що цей день довелося витрачати на повернення з Лісабона, тобто приблизно 5,5-годинний переліт. Залишається сподіватися на клас, відповідальність і запал, яких у чемпіонаті України киянам, здебільшого, вистачає. Чого й близько не скажеш про єврокубки… Можлива навіть деяка ротація складу, яка у разі «Зорі» зовсім непередбачувана, враховуючи контрактні мульки гравців. Але ж сама «Зоря» стала, заробивши 5 «коефiцiєнтних» очок у групi, нашою третьою мiжнародною силою, i таку команду треба трохи побоюватися.

Шанси «Зорі» на виїзді проти «Динамо» розцінюються лише трохи вище, ніж шанси «Олександрії» вдома проти «Шахтаря»!

Моя ставка: «Динамо» з мінус 1,5 за 2,10; акуратніше було б поставити тотал більше 2,5, але там слабенький коф – лише 1,73, а брати тотал менше 2,5, нехай і за 2,11 – антифутбольно.